FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ABD

STEM Eğitim ve Koordinasyon Merkezi Projesi “STEM Eğitici Eğitimi

23.02.2022 23:54

Bütünleştirici Eğitimin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı Kapsamında Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı Fonlarıyla Desteklenen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan “STEM Eğitim ve Koordinasyon Merkezi-STEM Education and Coordination Center” isimli proje sürecindeki etkinliklerden biri olan “STEM Eğitici Eğitimi”   23 Şubat 2022 tarihinde Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde yapılmaya başlamıştır. Üç gün sürecek etkinlikte, Türkiye’nin farklı Bilim ve Sanat Merkezlerinde görevli 25 öğretmene STEM eğitimleri verilmektedir. Proje koordinatörlüğünü Ankara Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Dr. Erhan Şahin’in yürüttüğü projede farklı üniversitelerde alanında uzman akademisyenler yer almaktadır. Üniversitemizden projede görevli Doç. Dr. Bekir YILDIRIM ile birlikte  Dr. Öğr. Üyesi Demet Deniz Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Erdin Öçal, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aykan ve Öğr. Gör. Selahattin ASLAN gönüllü eğitmen olarak yürütme faaliyetine katılmıştır.